søndag den 21. marts 2010

Det er vist længe siden sidst...

Ja det er vist længe siden jeg sidst har opdateret, men vi er blevet angrebet af en voldsom hurtig smittende opkastsyge. Så begge børn ligger underdrejede. Håber snart de får det bedre.

Jeg har dog været i haven i dag med Caroline og har fjernet tørt dødt græs. Og så fik jeg lige lavet dette layout færdigt.

Undskylder allerede for mængden af billeder - der er nemlig mange!

Hele layoutet. Papir kaisercraft og et stykke naturfarvet kardus. Tekstcirklen er lavet i pap fra bagsiden af en blok papir. Under billedet er der pap fra en pizzaaæske, hvor det ene lag papir er fjernet, så bølgepappet kommer frem.

Jeg har pyntet med forskellige knapper og blomster. De to hæklede skønheder har jeg får ved Bitten på scrapsisters. 

Under overskriften har jeg limet lidt knapper, halvperler og en blomst fast. Jeg har prøvet at skabe den der trekant alle snakker om (og som jeg ikke fatter en klap af).

Her er lidt detaljebilleder af det store blomstercluster. Elsker blandingen af blomster, knapper og metalpynt. Det er tilpas råt og blødt. Eller hvad siger du?

Undskyld billedet er lidt overbelyst (men solen skinnede for kraftigt hihi).
Tror lige jeg skal have trådene i knapperne skildt, for det har jeg da glemt.

På den scallop kanten rundt om tekstcirklen har jeg bundet en lille blomst og en snor med to charms fast. Der manglede ligesom lidt...

Overskriften er embosset med guld, men jeg har ikke smeltet det helt, for så får det nemlig en ru overflade. Det synes jeg passede godt til dette layout. Måske burde overskriften have været sølv i stedet... Hmm syntes bare guld passede bedre til papiret.

Denne blomst er jeg især vild med. Kan godt lide metalcharmen ovenpå knappen.

Syntes lige I skulle se bogstaverne før jeg embossede dem. De er bestemt ikke kønne, men de var billige i fakta. :)

Hvad siger du? Skulle jeg bruge sølv i stedet? Er der for meget pynt, for samlet, for lidt mønsterpapir eller andet der skal ændres?

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg synes, at det er et total lækkert layout. Intet skal ændres efter min mening.
Lækkert pynt. Puha godt, at du har embosset bogstaverne fra Fakta ; ); )
God bedring med familien.

Anne Thormose sagde ...

Jeg stod faktisk med bogstaverne fra Fakta i hånden i går og tænke; "Hold da op, hvor er de bare grimme!" Men sikke flotte de er blevet - det kunne da godt være, at man lige skulle en tur forbi den lokale efter arbejde.

Raziel sagde ...

Vildt flot LO. Er vild med blomsterne og alle de flotte detaljer. Dine bogstaver er også blevet rigtig flotte. Sikke en forvandling!

Ifversen sagde ...

Det er blevet til superscrap (og ja, de bogstaver lignede crap før!)
Det er så flot. Smadderlækkert med al pynten :-)

Anonym sagde ...

det er sådan et flot LO - god detaljeret blomsterblanding.

Lise-Lotte sagde ...

super flot lo. fantastiske detaljer.