onsdag den 31. marts 2010

Tirsdagsscrapclub

Åhh jeg elsker mine tirsdag aftener. Det er så dejligt at mødes med veninderne hver tirsdag aften hos hinanden. Denne uge var vi hos mig, fordi vi fik eksklusivt besøg fra Fredericia. Min kusine Signe kom nemlig på scrapbesøg, og det skulle vi udnytte.

Vi starter med at mødes omkring kl 19 (det vil sige langt de fleste aftner ender klokken med at være næsten 20 før alle er kommet og er igang), finder vores plads (underligt med vi sætter os næsten altid på de samme pladser) og pakker tingene ud.

Line i fuld gang med sin yndlingsbeskæftigelse: at punche!

I går skulle Dorthe og Verena lave kort. Line, Signe og jeg lavede layouts. Men Line endte også med at lave et vildt flot kort.


æresgæsten: højgravide kusine Signe, der brugte de første to timer på at finde papir og billeder... og snakke, snakke og snakke. Hun var så sjov og hyggeligt at høre på. :) Kommer du snart igen?


Dorthe sværter... men det gør Dorthe altid. Hun ender altid med sorte fingrer og et meget beskidt underlag. Hihi


Line og Dorthe er meget koncentrerede. Dorthe laver drenge-konfirmationskort og Line.... jeg tror hun puncher. :)

Verena er i fuld gang med at lave cirkelblomster efter denne vejledning. Det kræver lidt opmærksomhed og fingersnilde, som hun ellers mente hun havde masser af. Måske var det bare for sent på aftenen?

Nu er hun næsten færdig...


Her er Verenas produktion fra vores scrapaften. Hun er vildt dygtig til at lave kort. Og sælger dem i den butik hun arbejder i. Det lille kort er lavet efter denne vejledning. Super flot lavet Verena.


Vi har altid lidt godt stående på bordet, når vi scrapper. Jeg elsker saltlakrids, så vi får ofte Junglevrål, når vi scrapper hos mig. Kusine Signe havde taget påskeæg med til os, fordi hun måtte være med. Og så er der masser af kold cola... masser!

Jeg fik ikke taget billeder af alle de andres ting, men mon ikke det kommer på deres blogge?

Mine to layouts. De er liftet fra Henriette (mizz-kitty) begge to. :)

Layoutet er liftet fra "frost" fra dette indlæg, det sidste layout.
Jeg har brugt papir jeg har fået fra scrapsisters, har selv lavet lidt blomster og ellers været i kassen med blomster og dims. Er helt vild med billederne. De er fra en dag i sne-månederne, hvor jeg gik op og hentede ungerne i børnehave. Det er billeder fra turen derop. Sikken et herligt vejr!


Denne lidt underlige swirl er fra et alfabet, som oprindeligt er sort glimmer. Jeg har malet det med lyseblå stickles. Det sorte kan stadig anes igennem, men det er faktisk kun flot.
Den grønne blomst var meget grøn, før den fik lidt sværte (vintage photo). Spiralblomsten er lavet af en rest af papiret. Jeg er smånærrig, så jeg skærer papir ud, hvis det ikke kan ses alligevel. Det giver mig så lidt ekstra papir til at lave pynt af. Og så er jeg sikker på at det hele matcher. :)


En lille samling blomster med blingbrads fra føtex. Pins er fra netto eller fakta. Super fine at bruge bag blomster. Det firkantede perlebånd er fra en julekalender jeg deltog i på scrapsisters.


Dette layout er også liftet fra Henriettes blog. Layoutet hedder på glatis
Jeg har brugt et papir fra RIddersholm og et prikket fra Kaiser Craft. Lidt blonder, zig zag bånd, bling og osv. Men det er ikke helt færdigt endnu. Ved dog ikke hvad der mangler...

Tak for kigget. :)

5 kommentarer:

Dorthe/Dob sagde ...

Nej, hvor har vi det bare hyggeligt :)
1000 tak for en super hyggelig aften...
Knus

Anja sagde ...

Det er bare SÅ hyggeligt at være sammen i en scrappeklub.Man(jeg) får ikke altid lavet så meget, men får en masse inspiration og snakket med nogen som forstår "scrappesnakken"
Super lækkert det blå LO!!
Rigtig god påske fra Anja

Karina Beck sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt.
Rigtig flotte layouts, du laver!

Ifversen sagde ...

Det ser ud som en hyggelig aften! Flotte LOs og ja swirlen med blå stickles er vildt flot!

HenrietteH sagde ...

Sikke en hyggeaften - og så lader det til at det er hver uge... lyder lækkert..

Skønne LO's du har lavet... i de lækreste farver....

God påske til dig ...