onsdag den 17. marts 2010

Lidt mere fra conventionen...

Her er et af de andre layouts, jeg lavede på convention i weekenden.

Dette billede siger bare så meget af min dejlige datter... hun er tre år og skruk som ind i helvede! "mor skal vi ikke have en baby?" "mor, far siger at det må vi gerne, hvornår kommer babyen?"... argh!!! Jeg skal ikke være gravid igen bare for at føje min datter på tre (3!!!!) år.


Jeg har brugt to forskellige blonder sat ovenpå hinanden. Er vild med den effekt. Papiret jeg har brugt er ælder ark fra to forskellige producenter. Jeg har fundet lidt forskellige knapper frem og har pyntet rundt omkring med dem.


Blomsterne er lavet med retro flower punchen, lidt tyl og en lille blomst. Nu synes jeg de er lidt for ens. Næste gang vil jeg lave dem mere forskellige. Man ser jo næsten ikke, at det er fire forskellige blomster. Bling er selvfølgelig fra prima... hvor ellers?


Jeg har også brugt tapet... det giver altså en rigtig god effekt. Knapperne er lidt fede ikk? Tusind tak for den blå Verena. :)

Er det noget unormalt ved en tre-årig der gerne vil have en baby? Bliver jo helt nervøs.

4 kommentarer:

Vranda sagde ...

Et utrolig flot lo. Og nej der er ikke noget unormalt i at en 3 årig ønsker sig en lille søster/bror. Det gør min på 4 også, og ham på 11 og hende på 15.... Så noget tyder på at det ikke stopper.

Anne sagde ...

Nej det er vist ganske normalt... Fra jeg var omkring 2½ syntes jeg også at "far? - skal vi ikke have en lillebror?" - far: "det ved jeg ikke, hvad synes du?" mig: "det synes jeg helt bestemt - kan vi nå at få ham imorgen inden de (butikkerne) lukker?"
- at han så allerede var undervejs fortalte de mig ikke på det tidspunkt! Skønt layout du har lavet :)

Karina Beck sagde ...

Sikke et lækkert layout. Søde detaljer.

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det bare et skønt layout. Lækre farver og detaljer. Super lækkert med tyl´en

Tror nu ikke det er så unormalt når de små ønsker sig mindre søskende så brændende, men hvor er det cute. Vores Frida opfandt bare et adoptivbarn da jeg ikke føjede mig :o)