søndag den 7. marts 2010

Et par layouts

Nogle gange laver jeg et layout, som jeg slet ikke er tilfreds med. Denne gang har det lykedes mig at lave hele to! Jojo jeg kan skam nok hihi

Jeg ville lege lidt med crackle paint. Effekten bliver god, men papiret bøjer... måske skulle jeg bare have ladet være med at bruge malingen...

Papiret er fra MME og er fra deres nyeste valentine serie. Jeg er lidt ked af at den ikke er mere klar i farverne, det er sådan lidt for blegt og lyserødt til mig.
Historien bag billederne: Da det var ved at være sidste dag i dagplejen, inviterede vi Gitte og de andre børn hjem til os til boller og saft i haven. Alle fem unger hyggede sig, og jeg fik snakket med Gitte. Vildt hyggelig dag!

Har samlet lidt blomster, blade og knapper i det ene hjørne.

Her er noget jeg er tilfreds med!!! Det lille collagepostkort lavet med Tim Holtz stempelsæt med fuglen. Sammen med blomsten og farverne - pænt.

Endnu en ting jeg er tilfreds med. En scalloped cirkel med to knapper, en sikkerhedsnål, en sløjfe og nogle charms. Knappen er forresten fra Line.

Havde nogle forskellige foam alfabetstickers, jeg ville have brugt. De er sorte og hvide, men med et godt lag glimmerlim er de nu blevet brune. Man kan dog stadig se forskel på de hvide og de sorte stickers.

Her kan du se forskellen på de to farver...
Og læg venligst mærke til den fine mellemlægsserviet bag overskriften: jeg købte en god stak på et loppemarked. De giver lidt mere end papirudgaven. Denne er sprayet med brun og guld glimmermist.


Kender du det der problem med at stoppe i tide? Jeg tænkte, at jeg da lige ville prøve at stemple med et swirl stempel i kanten. Men jeg kunne ikke stoppe igen. Nu er det alt for voldsomt. Typisk ikk? Swirlstemplet er også fra Tim Holtz stempelsættet, jeg brugte lige før.


Mine thickers har det med hurtigt at være tømt for a-er og e-er, denne gang løste jeg det ved at bruge to forskellige farver thickers (sølv og blå glimmer), for at få dem ens farvet har jeg embosset dem med hvid. Man kan stadig se forskel på dem, men nu er der forskel fordi den ene er glat og den anden ru.


Jeg har sat en ekstra snemand ovenpå dem på papiret for at give lidt 3D fornemmelse. Det var meget vigtigt for Caroline at der var fire snemænd - en mor, en far, en caroline og en lucas.


Her har jeg brugt en lille rest af dækkeservietten fra sidste layout. Den har dog ikke fået noget glimmermist.


Fuglen er klippet ud fra et andet ark papir. Den har lige fået et rulleøje.


Til allersidst et layout jeg faktisk er blevet tilfreds med!!!

Papiret er en serie fra Cosmo cricket, som jeg har brugt mange gange efterhånden.


Jeg kan godt lide 3D effekter. Her er det to QK hjerter sat ovenpå hinanden og et stykke bånd bundet rundt om. Til sidst er der tegnet snydesting rundt i kanten.

Her er det lidt nemmere at se hjerterne. Flotte ikk?

Bogstaverne i overskriften er også sat på 3D puder. Det giver altså lige lidt ekstra.

Bogstaverne er rå chipboardbogstaver der er sværtet med vintage photo og stemplet med et swirlstempel fra Tim Holtz. Her brugte jeg mørkebrun stazOn. Kanterne er sværtet med Walnut stain.


Det ensfarvede karton er stemplet med et tekststempel fra Hero Arts med old paper. Ovenpå har jeg stemplet fuglen fra Tim Holtz stempelsættet (jeg har lige fået det, hvis du er i tvivl). Den blev stemplet lidt utydeligt, så jeg tegnede den op med min brune zig writer.

Swirlen er lavet med en die til revolution. Der er brugt karton fra en skotøjsæske (det kan en rev. ikke klare, så jeg måtte klippe det hele ud bagefter i hånden). Men fedt ser det nu ud alligevel. Der er sværtet med Vintage photo.


NÅr jeg er færdig med et layout, har jeg det tit liggende på mit scrapbord en dag eller to. Dette layout var ingen undtagelse, og dagen efter jeg troede, jeg var færdig, fandt jeg på, at overskriften skulle dækkes af crackle accent. Det gav altså lige lidt ekstra. :)

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg synes at det er nogle dejlige layouts, med en masse lækre detaljer.
Rigtig god søndag.

Dorthe/Dob sagde ...

Wauw,siger jeg bare :)
Det er da nogle gode du har lavet - selvom du ikke selv er så tilfreds med dem... Husk nu Søde, at man er sin egen største kritiker...
Jeg er specielt vild med dine nye Tim Holtz stempler, hjerterne og crackleaccent på overskriften. Det goiver en super fed effekt.
Knus

HenrietteH sagde ...

Skønne LOs - mange søde detaljer.. fuglene, de stempler er da søde. og snemænd i 3d og de søde loppe servietter..

Godt gået...

Made By Dorthe sagde ...

Super fede Layouts, det er nogle virkelige flotte detaljer du disker op me. Kan specielt godt lide dine dekorerede bogstaver, det skal afprøves engang :-)

Trine sagde ...

Du er for hård ved dig selv. Der er flere ting ved alle lay outs der fungerer rigtig godt efter min mening. Det sidste er bare for dejligt. Jeg er miljøskadet hjemmefra med en mor, der nød godnatlæsning mindst lige så meget som sin datter. Det er dejlige minder at have. PLUS jeg læser ugentligt for mine unger (altså andre folks børn jeg kun har til låns nogle timer om dagen - men det tæller stadig).

Men dit vinter lay out er da for cute! Både farver og stempler passer godt sammen. Det er så fint du har børnene med i det du laver. Rigtig sødt med snemandsfamilien.