søndag den 14. marts 2010

Hjemme fra en fantastisk weekend!

Det var da helt fantastisk så hurtigt tiden går når man hygger sig. Denne gang (og det er første gang det er sket) lykkedes det mig at få noget fra hånden. Jeg fik lavet et minialbum på et kursus, et layout til førscrap og et layout om lørdagen. Altså ud over alt den tid der gik med at handle.

Jeg fik købt meget! Men jeg har også ønsket mig meget af det i rigtig lang tid...

Denne flotte big shot købte jeg som det allerførste!!!! Uhh den har jeg ønsket mig længe. :)
Vidste præcis hvor den skulle stå da jeg kom hjem. :)


En masse forskellige ting, jeg har manglet. En sommerfuglepunch fra Martha Steward, en guld dabber fra Ranger, fire distressinks, en pakke blomster og så lidt forskelligt jeg har købt brugt (forskellige charms, en vandpensel)


Jeg havde aftalt med Dorthe fra dortheshobby at købe dette fine D-ring album. Herligt at hun huskede det og kunne kende mig. :)


Iben fra Multiscrap havde tilbud på en EZrunner til 20 kr og så de fine e-line swirls fra prima, tror jeg.


Jeg købte disse to embossingpulvere hos Mizz-Kitty. En hvid UTEE og en PINK embossing.


Jeg fik også købt disse tre ark (to ark filt og et ark stof med lim på bagsiden).


Fire ark jeg købte ved Dorthe. Elsker når hun sælger ud af sine papirer... der er så mange flotte. Har allerede brugt flere af dem, jeg købte.


Gaven fordi jeg bestilte billet inden jul. Så fin og ungerne blev super glade for den skabelon, der fulgte med. Jeg er især blevet glad for den lille skæreplade der fulgte med.


Lidt forskelligt nyt papir - noget helt nyt, noget ældre. Men noget jeg lige faldt for hos unikscrap.


Jeg vandt også på indgangsbilletten. Fantastisk, især fordi jeg slet ikke lyttede, da jeg ikke plejer at vinde noget som helst. Godt kusine Signe var med. Og tusind tak til Gitte fra hobbyboden.


Jeg ELSKER Kaisercraft papir. Denne gang endte der sørme også lidt forskelligt i kurven.


Maja design fra Sverige eller Norge er helt fantastisk og jeg elsker det meste fra dem. Ud over disse fem papirer købte jeg også tre mere, men de er allerede brugt. De er på et layout med min fantastiske mand, som kommer på bloggen senere i dag eller i morgen.


Papirloftet laver faktisk nogle flotte papirer, jeg købte kun to ark, men jeg kunne godt have købt flere.


Jeg kan se på forskellige blogs og indlæ,g at jeg ikke er den eneste, der faldt totalt for den nye serie fra Riddersholm design. Her er halvdelen af, hvad jeg købte derfra. ;)


anden halvdel...


Nu hvor jeg købte en big shot, skulle jeg jo selvfølgelig have disse fantastiske spellbinders. Tak for hjælpen med at finde de rigtige Fru N.


Dette stempelsæt købte jeg ved MizzKitty. Wauw fantastisk, jeg glæder mig til at bruge det.


Jeg købte vist også lidt forskellige thickers... og de fleste er der to af hver... hmm afhængig?


Sørme om hun ikke var der fra Orion Design. Jeg købte dette sæt, Verena købte det andet. Perfekt, når vi nu scrapper sammen hver tirsdag. :)

Jeg hilste på en masse mennesker, fik ansigter på medscrapsisters, fik hilst på en masse jeg kendte i forvejen og fik snakket, snakket og shoppet.

Tusind tak til butikkerne, Heidi for at arrangere og alle de fantastiske kursusundervisere og alle de herlige scrappere, der altid har tid til at snakke. Især tusind tak til de fantastiske piger jeg delte bord med fredag aften og lørdag. I ved selv hvem I er, for jeg har glemt de fleste navne igen. Og det er ikke, fordi I er glemt. Jeg har en uhyggelig dårlig hukommelse mht navne (vildt upraktisk i mit erhverv).

Hvad fik du købt?
Har du været med?
Hvad lavede I andre, der ikke var med?
Hvad glemte du at købe sidst du var afsted?

6 kommentarer:

Henriette sagde ...

Sikke nogle lækre sager du fik købt, og godt du kunne bruge det jeg ikke selv fik brugt ;)
Spring over på min blog, så kan du se hvad jeg har brugt lidt penge på og hvad jeg fik lavet... Så bruger jeg ikke alt din kommentarplads ;)

Anja sagde ...

Tillykke med din nye maskine!! Den kan jeg godt forstå du har ønsket dig...er selv mega glad for min! Og nøøj hvor har du købt meget fint papir. Jeg købte selv en del papir(mest websters nye serie-lullaby lane) alfabeter og selvfølgelig de nye distresspuder fra Ranger og MEGET andet.Fik ikke taget billeder af mine indkøb inden jeg lagde det på plads,men jeg nød at pakke det ud!! :-)

Karina Beck sagde ...

Hold da op en masse lækkerier du fik købt. Lige min smag ; ) Ja, måske lige bortset fra den pink embossing ; )
Det lyder som en fantastisk weekend.
Jeg selv var i Tyskland og hamstre til sønnens nonfirmation.
Mangler? Jeg mangler vist ikke noget men jeg ønsker mig flere spellbinders og en papirvogn.

Mio sagde ...

Tillykke med din Big shot,ønsker mig også en : ) sikke en masse skønne ting, du har fået købt. Kunne bruge det hele *GG*
Jeg var desværre ikke med, og jeg er slet ikke misundlige på alle jer der var med ; )
Vi holdt fødselsdag, for min datter. Så jeg har slet ikke haft tid til at scrappe i denne weekend.
Glæder mig til at se, dig bruge alle din fine ting.

Cecille sagde ...

Hold da op noget flot papir du har købt. Det er lige min stil, så det kunne være noget jeg havde købt. Glæder mig til Scrap a mania hvor alt det nye fra CHA forhåbentlig er kommet - Og så er jeg helt enig i dine stempelvalg og spellbinders - og så er det jo sjovt at selv om man køber de samme ting får man så forskellige resultater - dejligt med kreativitet :-)

Helle Sahl sagde ...

Godt gået. Sikke mange flotte ting du har nået at lave. Jeg er meget imponeret og man må da sige du fik shoppet igennem :o)