mandag den 22. februar 2010

Convention.... der er mindre end en måned til!

Det skal ikke være en hemmelighed - jeg glæder mig som et lille barn til jeg skal til convention i Middelfart i marts.

Begge skitser er lavet og nu har jeg sørme også lavet et nyt navneskilt. Mangler bare lige at udtænke hvordan det skal sidde fast... hmm kommer tid kommer råd, eller noget...

Her er mit navneskilt:

Selve navneskiltet er lavet på en firkant (en rest kraft jeg havde liggende) i str. 10x15 cm. Jeg har kun brugt rester, da jeg ikke har så meget andet for tiden. Den brune baggrund er en rest BG, og blonden er købt på forrige convention. Fe-pigen er lavet af mine paperdolls fra QK, kjole, ærme og vinger er klippet uden skitse. Blomsten er fra en rest Cosmo Cricket. Hjerterne er QK med en rest bånd, nogle blomster fra julekalenderen, grangrene og en lille charm "handmade".


Overskriften er dækket af crackle accent fra Ranger. Elsker den effekt. Alfabetet er Nutmeg fra AC.


Bag min lille fe-pige har jeg en punchet scalloped cirkel og en lille sommerfuglecharm. Fe-pigens vinger har fået waterfall stickels. Pigens arm og ærme er sat på 3D puder. Læg venligst mærke til at hun har øjne og mund. Jeg er ellers en spade til at tegne dem, så dukkerne ikke ligner misfostre.


Jeg har noget tyndt chipboard der er hvidt på den ene side og kraft på den anden. Det ene hjerte vender den ene vej, det andet den anden. Så på en eller anden blog en, der satte charms fast på denne måde, og det var jeg faktisk lidt vild med. Nemt og simpelt.
Blomsterne har siddet på en lille tag jeg fik i pakkekalenderen. Det var vist ikke meningen at det skulle bruges, men alt kan vel bruges. Søde er de ihvertfald!

Har du også lavet dit navneskilt og skitseudfordringerne? Sidder du også og skriver indkøbslister og planlægger dagen allerede? Ihh jeg glæder mig. Tror ikke jeg skal have mere koffein nu... Men tag endelig en kop kaffe mere, hvis du kan klare en.

Giv en kommentar hvis du har lyst. Jeg ælsker dem :)

9 kommentarer:

HenrietteH sagde ...

Sikke et skønt navneskilt - helt nykreeret... flot med den hjemmelavede fe på..

Jeg kommer desværre ikke selv til Conventionen, men mon ikke du får hilst på en masse andre med dit fine skilt...
God fornøjelse - og tak for kikket...

Cecille sagde ...

Ja jeg er jo slet ikke misundelig over at du skal til convention - næh nej :-) Men jeg må vente til scrap a mania i Roskilde til maj. Det ville nu ellers have været hyggeligt at hilse på dig med dit nye flotte navneskilt.

Anja sagde ...

sikke et sødt navneskilt du har lavet.Jeg kommer til conventionen og jeg glææææder mig osse rigtig meget. Jeg er ved at lave skitserne
,måske jeg også skulle lave mig et nyt navneskilt?...hm...blev inspireret af at se dit!Måske vi ses derovre....

Anne sagde ...

Wauw et dejligt navneskilt!
Nej, jeg skal desværre ikke til convention i år :( Synes der er for mange ting på programmet i forvejen, og for få penge i pungen :(

Signe Bendorff sagde ...

Sikke kreativ du har været ;) Når du er i så god tid, må du kunne nå at lave en masse inden convention ;) Lige nu står det lidt stille for mig, men overvejer at tage til midnatsscrap på fredag - men det er stadig på overvejelsesstadiet, da jeg ikke lige har nogen at tage med ;)

Betina Olesen sagde ...

Jaaaaa.. glæder mig også, og godt at det er snart... Sikke et sødt navneskilt du har lavet, det ser rigtig godt ud med de krakalerede bogstaver... hmmm måske man skulle tage sig sammen.... ;-)

Dorthe sagde ...

Det er godtnok et sødt bette skilt du har lavet. - Hvis jeg kommer til Middelfart og "oser" vil jeg kigge efter det ;-)

Mio sagde ...

Hvor er Det bare et super sødt kort : ) Kommer desværre ikke til convention , men måske til scrap a mania I Roskilde.
Ville ellers gerne se det IRL

Unknown sagde ...

er helt vild med dit navneskilt. det er både enkelt og så fuld af detaljer :)

jeg er stadig i tænkeboksen mht. mit navneskilt.