lørdag den 20. februar 2010

Hjemme fra Lalandia

I går eftermiddags kom vi hjem fra fire dage i Lalandia i Billund. Det kan stærkt anbefales både med store og små børn. Det er dejligt og rimeligt i pris. Vi var to voksne, en teenager, et barn på 5 år og Caroline på 2 (host host). Det kostede for et sommerhus med plads til 4+baby 5000 kr for fire overnatninger. Og så kunne vi frit bruge badeland (voksenbillet koster 200 kr for et besøg) og Monkey Tonkeyland (50 kr pr dag) i alle dagene.

Vi var meget i badeland! Ungerne var i badeland mindst en gang om dagen og vi var der gerne i 2-3 timer. De nød det og var virkelig trætte da vi kom hjem i går. Kl. 17 blev de lagt i seng. Lucas vågnede kl 20.30, fik lidt at spise og så Valhalla, hvorefter han smuttede i seng igen. Caroline sov til i morges kl 8.00. Hun har virkelig været træt!!!

Her er lidt billeder fra turen:
Caroline og Lucas nyder det dejlige vand.


Lucas rutscher i vandrutschebane. Denne kunne han klare helt alene, uden at vi tog imod ham. Han prøvede også nogle af de mere vilde og var også begejstret for dem. Mere end hans far var...


Far og Caroline skulle køre sammen. Men faktisk ville hun helst køre alene...


Vagn og Lucas nød af svømme sammen i vandet. Emil dykker ved siden af, for siderne i denne pool var vinduer ind til et akvarie med fisk. Det var Emil meget fascineret af.


Det sker ikke så tit at der bliver taget billeder af mig, men her er sørme et. Caroline holder meget godt fast i mig, for hun hørte det der med fiskene, og var sikker på at de ville spise hende om lidt. Fisk er jo meget farlige...


Efter et ophold i badeland skal man lige have lidt at spise... men hold da op, ungerne var trætte!


Ungerne var dog ikke de eneste der var trætte. Det var vi vist alle. Det er sjovt som tre timer i vandland tærer på kræfterne...


Selvom Lucas var meget træt, ville han ikke sove i bilen på vej hjem til als. Først da vi kom hjem, og han havde fået noget at spise, faldt han i søvn. Fire dage i Lalandia er hårdt for en dreng på fem år.

Og så lidt andet...

Mizz-Kitty har lavet en vinterferieudfordring på scrapsisters.dk - den skulle jeg da være med i. Selvom jeg synes hun var lidt strid mht kravene.

Hun har kaldt den "I spy" og vi skulle opfylde mindst tre af følgende fem krav:

1. brug et banner/vimpel
2. brug cirkler
3.  brug sommerfugle
4. tre billeder sat i forlængelse af hinanden
5. brug en borderpunch

Her er mit bidrag, kaldet rengørinshjælpen:
Jeg har brugt tykt kardus til baggrunden, et grønt mønstre ark fra Cosmo Cricket, et grønt blomstret ark fra BG og et lysegrøn ensfarvet ark fra BG.
Den store scalloped cirkel er lavet sådan: en stor cirkel er klippet i det mønstrede ark, de små cirkler er lavet med en 1" cirkelpunch og sat fast bag den store cirkel. Det hele er selvfølgelig sværtet.
Blomsterne har jeg selv lavet med hjælp fra retro flower punchene.
Overskriften er Nutmeg fra AC - vildt fed font!!!

Jeg har brugt borderpunchen, cirklerne og banneret under overskriften. Efterfølgende fandt Caroline en blå sommerfugl, som hun mente også skulle på de to blomster i bunden, men den er altså ikke med her.


Her ses banneret lidt tættere på. Jeg ved ikke, om jeg synes det er en flot effekt, men nu har jeg da prøvet det. Her ses min store scalloped cirkel også lidt tættere på. En effekt jeg tilgengæld er vild med og har brugt mange gange efterhånden. 

 
Blomsterne, den punchede kant og mine journaling strips. Selvom papirerne til denne side er fra to forskellige producenter synes jeg de klæder hinanden meget godt.

Hvad har du lavet i vinterferien? Sid ned og nyd kaffen og smid benene op, bordet kan godt holde til det. Giv endelig en kommentar - dem elsker jeg! :)
 

7 kommentarer:

Cecille sagde ...

Virkelig flot Lo. Jeg kan godt lide de Lo som er af dagligdagsting istedet for at det altid kun er store begivenheder. Jeg synes selv de billeder fra jeg var barn af dagligdagen er de sjoveste at se idag. Flotte farver :-)

Mio sagde ...

Super flot Lo : ) hvor hun bare sød, dejlig med en hjælper.
Elsker de farver, de gør en glade.
God weekend

Jayne sagde ...

Velkommen hjem :-) Super flot LO, Jeg kan nu godt lide Banner ideen.. syntes det har givet en fed effekt.
Og med hensyn til convention så skal jeg til rund fødselsdag, :-( Men det er faktisk lidt snyd.. normalt laver jeg kuverten selv. Men denne er bare en alm købe, som jeg har pyntet.:-)
God Weekend

Anne sagde ...

Lyder til I har haft en skøn ferie i Lalandia! :) Super flot layout, så skønne farver!!

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en god tur.
Som jeg også har skrevet i Scrapsistes galleri er jeg ret vild med dette LO. Farverne, opsætningen. Ja , det hele.

Dorthe sagde ...

Sikke et flot LO - vildt lækre farver!

Anja sagde ...

Der er SÅ fedt for børnene i Lalandia og når børnene har det godt....ja så har de voksne det ligeså! Et rigtig sødt LO, dejlige billeder af din hjælper,hvor ser hun koncentreret ud :-)
Vildt hvad den banner gør for layoutet....det tror jeg at jeg skal prøve at lave en gang!