fredag den 26. februar 2010

Tirsdag scrapclub

Jeg elsker tirsdag aften, for da mødes jeg med scraptøserne. Det er en dejlig aften, hvor jeg som oftest får lavet et layout. Denne tirsdag var første gang hos Line. Efter at have set alle hendes knapper og alt muligt andet (hvem der bare havde en mor med så meget brugbart på loftet) gik jeg igang med at finde papir frem til et layout med billederne fra Carolines dagplejes tur til den lokale brandstation. Elsker dette billede helt vildt - synes bare det er så godt. Tusind tak til Gitte! Dejligt at få nogle billeder fra hendes oplevelser i dagplejen.

Jeg har brugt papir fra forskellige producenter. Et helt flot nyt fra MME - det med blomsterne. De brune med prikker er fra MME, men af ældre dato, så jeg aner ikke hvad serien hedder. Blonden er fra Verena - den er bare så lækker!


Grungeboardbogstav med swirls sværtet med grøn og brun (vintage photo) distress inks fra Ranger/Tim Holtz. Elsker den effekt! Har sat en eyelet i og bundet en lille prinsessekrone fast.


Under blomsterne (retro flower punch) har jeg leget med et tag sværtet med de samme distress inks. Der er desuden stemplet med et swirlstempel. Knapperne er fra Line. Seje ikk?


I skal lige se min dejlige datter, som forresten NÆGTEDE at sprøjte med vand, da brandmanden spurgte om hun ville prøve. Hun har sin helt egen mening, og det er der ingen, der skal prøve at ændre på. Ikke sandt Gitte?

Tusind tak for det herlige billede Gitte. Glæder mig til vi kommer på besøg hos dig og ungerne igen. :)

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Du laver nogle vildt flotte LO. Lækkert papir - man kan jo købe sig fattig *GG*